Tagasi
Kompaktseid teleskooplaadureid iseloomustab suur tõstejõud ja need on varustatud võimsa diislimootoriga. See teeb teleskooplaadurid ideaalseks kaaslaseks erisugustes tööstuslikes keskkondades, kus teisaldatakse ja käsitsetakse raskeid veoseid.

Wacker Neuson pakub nelja teleskooplaaduri mudelit, tegemist on kompaktsete mõõtmetega väärtuslike toodetega. Kõik laadurid töötati välja kaasaegse tehnoloogia abil ja need tagavad maksimaalselt sõbralikud juhtimisvõimalused. Madal energiakulu, väikesed heitmed, võimas hüdraulika, kiire töö – Wacker Neusoni teleskooplaadur on töö tegemisel parim abiline. Sel on sisseehitatud nutikas abisüsteem nimega VLS (vertikaalne tõstesüsteem), mis tagab eriti ohutu töötamise. VLS-süsteem lülitub sisse poolautomaatselt näiteks ülekoormuse korral ja liigutab veose vertikaalselt allapoole.

Arvestades, et Wacker Neusoni teleskooplaadurid on saadaval erinevate täiendustega, suudavad need end tõestada ka väljaspool traditsioonilisi transpordipiirkondi – nii laos kui ka õues kõige karmimates talvistes tingimustes. Olenemata sellest, kas laadurit kasutatakse laadimis- või koparežiimis, võite selle võimsat tehnoloogiat usaldada. Wacker Neusoni teleskooplaadureid on nende kompaktsete mõõtmete tõttu lihtne teisaldada.

Tehniskā informācija

Noole ulatuvus 4.259 – 5.056 mm
Kasutuskaal 2,700 – 4,200 kg
Mootori võimsus 22,6 – 36,3 kW
Pöörderaadius 2.607 – 3.281 mm
Tõstejõud 1,200 – 2,200 kg

Vaadake teleskooplaadurite üksikasjalikku tehnilist teavet

 

Teleskooplaadurid