Tagasi

Wacker Neusoni betoonitöötluse tööriistade tootevalik sisaldab järgmist:

  • Sisemised ja välised betoonivibraatorid
  • Sagedusmuundurid
  • Betooni lihvimismasinad
  • Armatuuri sidumiskonks
  • Betoonpõranda tasandaja
  • ConcreTec

 

Betoonivibraatorid on betooni tugevdamise klassikalised seadmed. Neid on vaja selleks, et betoonist vibratsiooni abil õhk väljutada, kuni see pole veel kõvenenud. Vibraatorite kasutamine muudab betooni tugevamaks ja vastupidavamaks. 

Spetsiaalselt sisseintegreeritud muunduriga kõrgsageduslikud sisemised vibraatorid on väga mugavad kasutada ja tagavad maksimaalselt paindliku juhitavuse. Sisemisi vibraatoreid saab lihtsalt mis tahes tavalisse pistikupessa ühendada. 

Lisaks sisemistele vibraatoritele on välised vibraatorid betooni tugevdamise teine ​​meetod. Välised vibraatorid kinnitatakse betoonraketise välisküljele olenevalt betooni paksusest. Väline vibraator tugevdab spetsiifiliselt kogu betoonmassi, sh kõiki raskesti ligipääsetavaid kohti. Vibratsioon kandub ühtlaselt kogu betoonraketisele.

Wacker Neusoni betoonilihvimismasinatega on ühe tööriistaga võimalik täita kolm funktsiooni – tasandamine, töötlemine ja lihvimine. Samuti kasutatakse neid ka siseruumides, mitte vaid väljas. Siseruumides on asendamatud ka väiksemad ja keskmise suurusega elektrimootoriga lihvijad. 0% heitmetega tööriistad suudavad ideaalselt betoonpindu lihvida, kahjustamata samas keskkonda.

Armatuuri sidumiskonksu DF16 puhul kasutatakse kahe traadiga kontrollitud mehhanismi, mis suudab tunnis teha kuni tuhat traatsõlme. Seda on vertikaalasendis ainult ühe käega lihtne käitada ja seade on tarvilik traditsiooniliste armatuuritööde puhul.

Wacker Neusoni betoonpõranda tasandaja teostab kolm tööprotsessi ühes: laialilaotamine, tasandamine ja tihendamine. See seade on väga praktiline ja seda on väga mugav kasutada. Teisaldatavad käepidemed teevad selle teisaldamise lihtsaks ja tagavad protsessi tipptasemel tulemused. Seade sobib igasugu betooni jaoks, kuna kesktõukejõud on reguleeritav kuni 7 eri asendis.

Vaadake betoonitöötlustehnika üksikasjalikku tehnilist teavet

 

Betoonitöötlustehnika

ConcreTec