Tagasi

Valgustornid ja -pallid

Teie keskkonnale sobiv ja veel individuaalselt seadistatav mobiilne, sõltumatu, võimas valgustus.

Valgustorn. LTE on oma generaatoriga mobiilne ja suure jõudlusega valgusallikas. Tänu kuuele LED-lambile tagab valgustorn päevavalguse sarnase valgustuse ja sellel on suur valgustusraadius, 3800 m². See sobib ideaalselt ehitusobjektide, betoneeritavate objektide, teede ja sildade ning parklate ja ürituste valgustamiseks.

Valguspall. Lihtsa konstruktsiooni tõttu on valguspalli paigaldamine kiire ja mugav. Nii 80 000-luumenine metall-halogeniidlamp kui ka 50 000-luumenine halogeenlamp tagavad väga ereda peegelduseta valguse. Seepärast on seda eriti sobiv kasutada maanteeliikluses. Kahte tüüpi statiivid ja erinevad tarvikud tagavad valguse täpselt seal, kus seda vajate.

Igasuguste ehitus-, remondi-, betoneerimis- või mis tahes muude tööde tegemisel on oluline tagada sobiva võimsusega valgustatud töökeskkond. Ebapiisava valgustuse korral võib töötajatel olla raske oma tööülesandeid täita, samuti ei ole ebapiisav valgustus silmadele tervislik, seda eriti keskendumist nõudvates tingimustes. Wacker Neuson pakub selliste olukordade puhuks lahendusi, mis on eriti aktuaalsed pimedamatel aastaaegadel ja öötundidel. Valgustehnika valmistamisel keskendub Wacker Neuson mobiilsele, sõltumatule, individuaalsele ja võimsale valgustusele, mis sobib vastavasse töökeskkonda.

Wacker Neusoni valgustorn ehk LTE on teisaldatav ja suure jõudlusega valgusallikas, millel on omaenda generaator. Valgustorni on sisse ehitatud kuus LED-lampi ja need tagavad päevavalgusega võimalikult sarnase valgustuse. Wacker Neusoni valgustorni valgustusulatus on 3800 ruutmeetrit. Selline valgustorn valgustab suurepäraselt ehitusobjekti, parklat, teid, sildu, töökohti ja ka üritusi.

Vaadake valgustustehnika üksikasjalikku tehnilist teavet

 

Valgustustehnika