Tagasi

Usaldusväärsed kolmefaasilised ja vahelduvvoolugeneraatorid, mis on ette nähtud pikkadeks sõitudeks. Kuus mudelit – kolm jõudlusklassi ja täiendavate turvafunktsioonidega generaator.

 

Elekter on ehitusobjekti üks põhivajadusi. Tööriistadele vajaliku energia tagamiseks on tarvis võimsaid generaatoreid, mida on vajaduse korral ka lihtne teisaldada. Wacker Neuson pakkumisest leiate mitmeid generaatoreid, mis erinevad oma võimsuse ja rakenduse spetsiifika poolest. Nende võimsust mõõdetakse ajaga, mille jooksul suudavad generaatorid katkestusteta töötada.  Need ajavahemikud ulatuvad 4,2 tunnist kuni 11,9 tunnini. Kõik generaatorid on valmistatud selliselt, et nende põhikomponendid on välistingimuste eest kaitstud.

Wacker Neusoni generaatorid on töökindlad ka sellistes olukordades, kus kohapeal pole tugevaid elektriliine ega tavalist elektrivarustust saadaval. Need generaatorid on usaldusväärsed, töötava kaua ja võimsalt. Wacker Neusoni generaatoreid on lihtne käsitseda. Oma kompaktse ja vastupidava disaini tõttu on neid väga lihtne transportida ja teisaldada. Wacker Neusoni generaatorite mudelid on välja töötatud nii, et nendega oleks lihtne töötada ja neid ka lihtne teisaldada. Ettevõte pakub generaatoreid kõikideks vajadusteks alates kergetest ja kompaktsetest kuni väsimatute mudeliteni, mis on valmis töötama sama kaua kui kõik teised töötajad objektil. Pakutakse nii kolmefaasilise voolu kui ka vahelduvvoolugeneraatoreid.

Kõik Wacker Neusoni generaatorid on varustatud Honda neljataktiliste mootoritega, mida on lihtne käivitada ning mis tagavad katkematu elektritoite ja pika tööea. Generaatorid varustatud ohutus- ja isolatsioonidetailisega, et oma kasutajaid täielikult kaitsta.

Wacker Neuson pakub kõike, mida on ehitusobjektil turvaliseks, usaldusväärseks ja mugavaks töötamiseks vaja. Wacker Neusoni tooted ja teenused vastavad tippstandarditele ja -nõuetele ning ettevõte täidab neid klientide vajaduste rahuldamiseks rõõmuga. Wacker Neusoni eesmärk on kõikidele klientidele tagada jätkusuutlikud ja usaldusväärseid tööriistad ning asjatundlikud nõuanded neile, kes soovivad saada Wacker Neusoni mõne toote omanikuks.

Tehniskā informācija

Lakkamatu toide 2.1 1~ kW – 12.0 3~ kW
Tööaeg lakkamatu toite kasutamise ajal 4.2 – 11.9 h
Kaal 46 – 165 kg

Vaadake teisaldatavate generaatorite üksikasjalikku tehnilist teavet

 

Teisaldatavad generaatorid