Tagasi

Wacker Neusoni pumpadega on teie ehitusobjekt alati kuiv
Vesi võib insener-tehnilistes hoonetes, ehitusobjektidel ja kaevetöödel probleeme põhjustada. See võib oluliselt tööd mõjutada ja isegi hoone konstruktsioone rikkuda. Sellepärast on vaja võimsaid pumpasid, mis tagavad usaldusväärse drenaaži. Spetsialiseerume ehitusseadmetele ja meie lahenduste tootevalikust leiate kindlasti teie individuaalsetele vajadustele sobiva pumba. Meie pumpasid kasutades saate oma hoone projekti lihtsalt ilma veekahjustuste ja seisakuteta lõpule viia.

Täisvõimsusega edasi – kogu aeg
Wacker Neusoni pumpasid iseloomustab mitmekülgsus ja suur sooritus. Meie ehituspumpade pumpamisvõimsus on kuni 2440 liitrit minutis, need on reaalselt võimsadja samas ka väga usaldusväärsed, sest töötavad lakkamatult isegi suure tahkisesisaldusega vedelike puhul. Tänu vastupidavale konstruktsioonile suudavad meie pumbad selle ülesande täita ja neid saab ka kuivalt ohutult kasutada, juhul kuipikemat aega peaks veepuudus olema.

Ülikvaliteetsed materjalid ja kvaliteetne tootmine pikema tööea tagamiseks
Pumpade kasutamise puhul on usaldusväärne kvaliteet eriti vajalik. Pole oluline, kas tegemist on bensiini-, diisli- või elektripumbaga. Meie pumbad tagavad alati

Vaadake pumpade üksikasjalikku tehnilist teavet

 

Pumbad